Meerdere personen mishandeld in horecagelegenheid Heiligerlee

Foto: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

HEILIGERLEE – De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling op vrijdagavond in Heiligerlee. Twee mensen raakten hierbij gewond.

De politie kreeg op vrijdagavond 5 juli melding van een mishandeling in een horecagelegenheid aan de Provincialeweg in Heiligerlee. Rond 22.00 uur zou een aantal personen het pand binnen zijn gegaan. Ze droegen onder andere honkbalknuppels en vuurwapen (of daarop gelijkend voorwerp) bij zich en mishandelden meerdere personen. Twee personen raakten gewond, één van hen is overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Agenten ter plaatse hebben gesproken met betrokkenen en getuigen. Er is een onderzoek gestart, zo is er sporenonderzoek gedaan en wordt er buurtonderzoek verricht.

De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien vlak voor- of nadat de mannen het pand binnen zijn gegaan. Ze waren geheel in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen en handschoenen.

Lichtkleurige Toyota Yaris
Vermoedelijk zijn de verdachten met één of twee auto’s aangekomen en vertrokken, waaronder een lichtkleurige Toyota Yaris. Het is onduidelijk in welke richting ze zijn gevlucht. De politie onderzoekt of het incident verband houdt met de eerdere reeks incidenten in Winschoten en omgeving.

Heeft u iets gezien vlak voor of na 22.00 uur rondom het pand aan de Provincialeweg in Heiligerlee? Is u iets opgevallen wat mogelijk te maken heeft met dit incident? Of weet u iets over de Toyota Yaris in relatie tot dit incident? Dan komt de politie graag met u in contact. Bel 0900-8844 of deel uw informatie via het meldformulier . Liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.