Gezellige drukte op de Groenmarkt in Winschoten

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Na enkele jaren van afwezigheid vond vandaag  in het Rosarium in Winschoten de traditionele Groenmarkt plaats. Deze bloemen en plantenmarkt werd om 10.00 uur geopend door wethouder Jurrie Nieboer.

Op de paden tussen de rozenperken stonden diverse kramen waarin een keur aan vaste planten, één jarigen en kamerplanten werd aangeboden. Bij een stand van Groei en Bloei werd een demonstratie bloemschikken gegeven. Ook konden bezoekers er een bloemstukje in een kopje maken.  In de stand van IVN Oldambt-Westerwolde kon men informatie krijgen over onder anderen het gezamenlijk werken aan natuurlijker tuinen en parken met vruchten en groenten (plukbosjes) en bij de kraam van Gemeente Oldambt konden ze je alles vertellen over het Dutch Worms project.

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg. Klik HIER voor alle foto’s.

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.