Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Heede

Gistermiddag is om vier uur door onbekende oorzaak op een terras aan de Hauptstraße in Heede een tuinbank in brand geraakt. De brand werd door de buren ontdekt. Zij belden de brandweer en probeerden het vuur te doven. De eigenaar was op dat moment niet thuis. Een 60 jarige buurvrouw heeft bij de bluswerkzaamheden rook ingeademd. Zij werd ter controle naar een ziekenhuis gebracht.

Esterwegen

Om half negen zijn gisteravond op een akker aan de “Hinterm Berg Links” zo’n 130 strobalen in brand geraakt. De brandweer heeft enkele uren nodig gehad om de brand te blussen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. De schade bedraagt 5.000 euro.

 

 

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.