Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Tussen zaterdag 16.00 en maandag 17.00 uur is op een parkeerstrook aan de Stindtsweg in Papenburg een zwarte VW Polo aangereden. De schade wordt op 1.000 euro geschat. De veroorzaker is onbekend.

Meppen

Tussen zondag en maandag is bij een opslagruimte van een supermarkt aan de Schwefinger Straße in Meppen ingebroken. Er zijn telefoons en notebooks gestolen De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Aschendorf

Tussen 1 en 8 juli is bij een horecagelegenheid aan de Hüntestraße in Aschendorf ingebroken. Er werden onder anderen lampen en een tv gestolen. Uit de tuin werd een paviljoen gestolen. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.

Papenburg

Tussen zondag 18.00 en maandag 9.00 uur zijn van verschillende graven op een begraafplaats aan de Splitting links in Papenburg meerdere beelden (o.a. Mariabeelden) gestolen. De schade wordt op 10.000 euro geschat.

Haren

Tussen zaterdag en maandag zijn vanaf een bouwplaats aan de An der Autobahn in Haren koperkabels en meerdere liters diesel gestolen. De schade bedraagt 5.250 euro.

Walchum

Tussen zaterdag en maandag is bij een schuurtje aan de Im Tannensand in Walchum een poging tot inbraak gedaan. De daders zijn niet binnen geweest. De aangerichte schade is gering.

 

 

 

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.