Ruben Baalmans winnaar NDB Masters in Prinsenbeek

Foto: Bianca van der Wal

BELLINGWOLDE – Zondag heeft de veertienjarige Ruben Baalmans uit Bellingwolde de tweede editie van de NDB Masters bij de junioren gewonnen.

Als afsluiting van het seizoen organiseerde de Nederlandse Darts Bond in de Gemeentelijk Sport- en Welzijnsaccommodatie De Drie Linden in Prinsenbeek dit evenement. Dit toernooi is bedacht om alle kampioenen van dit seizoen tegen elkaar te laten strijden om te zien wie de echte ‘’NDB Master’’ is van het afgelopen seizoen. Met dit toernooi kregen de spelers de mogelijkheid om ervaring op te doen op een groot podium voor de camera’s.

Met een 97-finish pakt Ruben Baalmans zondag de NDB Master titel bij de jongens. Hij wist met 5-2 te winnen van Kendji Steinbach.

Op 4 februari van dit jaar won hij ook de 51ste Dutch Open Darts bij de junioren. Hij heeft dit jaar ook al meegedaan met de Advance Tour in Engeland. Ruben dart voor de NDB-jeugdcompetitie en het Nederlands jeugdteam waarmee hij het WK in Gibraltar speelde.

Foto’s: Bianca van der Wal 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.