VEENDAM – Dit jaar organiseerde de recreatiecommissie van de 97-jarige Tennis en Padelclub Veendam in samenwerking met Asperge- en Aardbeienboerderij Doornbosch wederom een Aspergetoernooi.
Vrijdag aan het eind van de middag kwamen 69 leden bijeen in Setpoint. Na een dag voorbereiding van o.a. 300 asperges, 10 kg. soepasperges, circa 15 kg. Krieltjes, 180 eieren en 4.5 kilo aardbeien werd een heerlijke 3-gangen menu geserveerd door de club-koks Albert Ensing, Harry van Ingen, Lup de Jonge, Yvonne Lesman, en Marscha Wolterbeek.
De aanwezige leden lieten het zich uitstekend smaken. Daarna stond ervoor de deelnemers het sportieve gedeelte op het programma en kon men de calorieën gaan verbranden middels een toernooi. Het toernooi werd gespeeld in Toss-vorm waarbij gespeeld werd om een aantal fraaie prijzen die eveneens beschikbaar waren gesteld door Asperge- en Aardbeiboerderij Doornbosch uit Borgercompagnie.
Bron en foto’s: Peter Panneman