Beste 3 Instagram spionage app opties

Met een Instagram spionage app kun je makkelijk toezicht houden op het social media gedrag van anderen. Op deze pagina lees je alles over hoe deze applicaties werken, of je ze mag gebruiken en wat de beste opties zijn om uit te kiezen voor ouders en partners.

Instagram monitoren: is het legaal?
In de laatste jaren is het gebruik van sociale media zoals Instagram enorm toegenomen en vooral onder jongeren en kinderen. Als ouder is het logisch dat je de Instagram activiteit van je kinderen zo veel mogelijk wilt volgen. Hoewel dit in de meeste gevallen illegaal is, zijn er ook enkele uitzonderingen. Hieronder zie je hoe dit precies zit:

  • Wanneer ouders meer willen weten over de online activiteiten van kinderen en deze niet ouder zijn dan 18 jaar.
  • Voor alle andere redenen waarbij personen wel ouder dan 18 jaar zijn is toestemming vereist.

Beste 3 apps voor Instagram monitoren
Wanneer je een telefoon spionage-app wilt gebruiken zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt daarbij kiezen voor een van de onderstaande drie opties. Lees hieronder wat de voor- en nadelen van deze applicaties zijn en over welke functies deze nog meer beschikken naast een Instagram tracker.

mSpy
Van alle apps is mSpy veruit de beste optie. Het heeft betaalbare prijzen en kan volledig onzichtbaar worden gebruikt. Met deze spy op Instagram kun je chatgesprekken volgen. Het fijne aan mSpy is dat het een scala aan andere handige functies heeft die je kunt gebruiken. Zo kun je de iemands locatie volgen, kijken met wie er gebeld wordt, foto’s en video’s zien en de zoekgeschiedenis achterhalen. Ook is het mogelijk om allerlei andere social media kanalen zoals Whatsapp, Facebook en TikTok te volgen.

uMobix
uMobix is een andere optie wanneer je het online gedrag van je kinderen wilt volgen of op je partners Instagram meelezen wil. Het is makkelijk te installeren en relatief gebruiksvriendelijk, terwijl je rapportages kunt personaliseren. Er zijn echter ook een aantal nadelen aan deze applicatie verbonden. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om gesprekken op te nemen en ook kun je een abonnement maar voor een apparaat tegelijk gebruiken. Soms zit er ook een vertraging in het versturen en ontvangen van berichten, waardoor je dingen alsnog kunt missen omdat je ze te laat ziet.

FlexiSPY
Als laatste mogelijkheid kijken we naar FlexiSPY. Ook met deze app kun je een Instagram locatie traceren en kijken wat er verder allemaal op dit social media platform wordt gedaan door iemand. Het is onzichtbaar voor de persoon die je wilt volgen en je kunt er video en audio mee opnemen van de omgeving van het betreffende apparaat. Helaas zijn er ook wat minpunten. Het duurt vrij lang voordat je de app kunt installeren en dat zou een stuk makkelijker moeten kunnen. Ook is het wat duurder dan veel andere spionage apps.

Tot slot
Door het gebruik van een Instagram spy tool app zoals mSpy kun je monitoren wat anderen op social media doen. Als je als ouders het online gedrag van je kind wilt controleren of wilt weten wat je partner op social media allemaal uitspookt is dit een perfecte manier om er alles over te weten te komen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.