De beste thuisbioscoopsystemen van 2023

Wat is het beste thuisbioscoopsysteem? Nou, het hangt van jou af, degene die aan het stuur zit. Er zijn zoveel verschillende manieren om een ​​geweldig thuisbioscoopsysteem te realiseren in verschillende kamertypes, budgettypes en persoonlijke voorkeuren. En we behandelen ze hier allemaal. Een goed geluidssysteem zorgt ervoor dat elke tv er groter uitziet, waar ook een led beamer voor kan zorgen. Een killer surround sound-luidsprekersysteem bezorgt je kippenvel. En het ultieme Dolby-luidsprekersysteem zal je ongeloof werkelijk opschorten en je naar andere sterrenstelsels transporteren. Lees daarom snel verder om erachter te komen wat de beste thuisbioscoopsystemen van 2023 zijn!

SVS Prime Satellite 5.1 Package
In de afgelopen twintig jaar is SVS uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde merken in de branche. De nieuwe SVS-systemen van vandaag stonden aanvankelijk bekend om hun borstvibrerende/kamerschuddende/bekroonde subwoofers en kunnen met iedereen concurreren – en het SVS Prime Satellite 5.1-thuisbioscooppakket is daar een goed voorbeeld van. Hij is compact en past gemakkelijker in een kleinere kamer, maar zet hem hoger en boem: je kleine kamer wordt de Hollywood Bowl. Elke SVS Prime Satellite-luidspreker heeft ongeveer de grootte van een brood en bevat een 4,5-inch middentonerdriver en een tweeter van 1 inch. Klein, ja, maar ze slaan net als veel inbouw speakers plafond als Mike Tyson. 

Sonos Surround Set 
Sonos heeft naam gemaakt met hun draadloze verbinding en streaming-ecosysteem dat de installatie vereenvoudigde en baanbrekende stembediening vormde. De Arc Sound Bar bouwt voort op dat briljante systeem en de fantastische geluidskwaliteit en voegt volledige Dolby Atmos-mogelijkheden toe. Het elegante ontwerp met gebogen mazen van de Arc en de One Surround Speakers onderstreept dit uniforme concept. De Sub-subwoofer heeft een baanbrekend ontwerp: de dubbele drivers schieten in een opening in het midden van de kast en zorgen voor schokkende lage tonen, waar je de luidspreker ook neerzet. 

Bose Soundbar 900
De Bose Soundbar 900 is volgens veel experts de slimste soundbar voor surround sound. Nu doet Bose het opnieuw, als kerncomponent van het Bose Smart Wireless Home Theatre-systeem. De Bose SB900 won omdat de specialisten hem aanzetten en meteen werden weggeblazen door een geluidsveld dat A) veel breder leek dan enig ander voorverpakt systeem dat we hebben getest, B) dialogen – zelfs zachte of gefluisterde dialogen – kristalhelder maakte, en C ) was even effectief, waar ze ook zaten in de kamer.  

Sonos 5.1 homecinemaset
Er zijn een paar dingen die schadelijker zijn voor de harmonie in het huishouden dan een kleine woonkamer waarvan de helft van het vloeroppervlak vol staat met audioapparatuur. De Sonos 5.1 Home Theater Set is een briljante keuze voor appartementsbewoners die verlangen naar echt surroundgeluid en Dolby Atmos-compatibiliteit. De Beam-soundbar van de tweede generatie is slechts half zo breed als veel van de grotere soundbars op de markt, maar is toch volledig compatibel met 3D-audio in verschillende formaten. Het kan worden aangesloten op alle moderne televisies met HDMI eARC, dus het kan niet alleen echte Atmos-inhoud doorgeven, maar het zal ook compatibel zijn met formaten die in de toekomst op de markt zullen komen. 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.