De voordelen van een mom bag voor de kinderwagen

Bespaar jij jezelf tijdens het wandelen met je kindje ook graag wat stress en rommel? Dan is een mom bag voor aan de kinderwagen echt iets voor jou! In dit artikel ontdek je de vele voordelen van deze handige accessoire, die niet alleen praktisch is maar ook nog eens stijlvol. Omdat we toch merken dat de luiertas, zoals de mom bag ook wel wordt genoemd, vaak een wat stoffig imago heeft, vinden wij het belangrijk om de vele voordelen extra voor je uit te lichten. Deze mom bags zijn namelijk niet alleen praktisch gezien ideaal als moeder, maar ook als toevoeging op je outfit is het een absolute aanrader. Wil jij weten waarom? Wij vertellen er je alles over!

Ruimte en organisatie

Met een mom bag aan de kinderwagen heb je altijd voldoende ruimte om alle benodigdheden voor je kindje mee te nemen. Denk aan luiers, doekjes, een flesje, snacks, reservekleding, speelgoed en nog veel meer. Geen eindeloos zoeken meer in een overvolle tas, maar alles netjes georganiseerd binnen handbereik. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat wanneer je met je kindje op pad gaat, het vooral de eerste keer best spannend kan zijn. Hoe fijn is het dan dat je niet eerst hoeft te zoeken naar een schone luier, de fles of een speen, maar deze vrijwel direct kunt pakken, omdat alles zo goed

Alles bij de hand

Niets is zo vervelend als je baby in slaap valt en je net op dat moment de spenen of knuffel kwijt bent. Met een mom bag hoef je nooit meer te zoeken naar belangrijke spullen. Alles wat je nodig hebt, heb je direct bij de hand. Zo kun je rustig genieten van je wandeling zonder dat je bang hoeft te zijn dat je iets vergeet. Daarbij heeft de mom bag ook als voordeel dat je deze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld boodschappen of een dagje shoppen. Hoewel je beter een shopper bag kunt kopen voor dit soort dingen, is het wel handig te weten dat een mom bag groot genoeg is om ook wat boodschappen en andere spullen mee te kunnen nemen.

Stijlvol en modieus

Een mom bag is niet alleen functioneel, maar ook een trendy accessoire. Er zijn talloze ontwerpen beschikbaar, van klassiek tot modern en van elegant tot kleurrijk. Je kunt dus altijd een mom bag vinden die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en de kinderwagen. Zo maak je niet alleen indruk met je praktische aanpak, maar laat je ook zien dat je er als moeder ook qua looks nog best mag zijn. Wat we namelijk ook vaak zien, is dat wanneer je er qua kleding goed bij loopt, je je vaak ook mentaal een stuk beter voelt.

Multifunctioneel

Naast het opbergen van spullen voor je kindje, kun je een mom bag ook gebruiken als handtas voor jezelf. Zo hoef je geen aparte tas meer mee te nemen. Bovendien zijn veel mom bags uitgerust met handige vakjes en compartimenten voor bijvoorbeeld je telefoon, portemonnee en sleutels. Zo heb je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.