Deze 5 accessoires zijn onmisbaar voor je telefoon

We gebruiken onze telefoon op vrijwel ieder moment van de dag. Om een appje te sturen, een fotootje te maken of het laatste nieuws door te nemen. Het is dan ook geen overbodige luxe om jouw telefoon af te maken met de nodige accessoires. Maar aan welke accessoires kun je dan denken? Hieronder zetten wij vijf telefoonaccessoires op een rij die onmisbaar zijn.

 1. Kaarthouder
  Wanneer je op stap gaat kom je soms ruimte tekort. In de ene broekzak de portemonnee, in de andere broekzak de telefoon en ook moet je nog ergens je sleutels kwijt. Gelukkig kun je met een kaarthouder al behoorlijk wat ruimte besparen. Zo heb je kaarthouders van MagSafe. Deze kun je op de achterkant van jouw telefoon plakken met behulp van een magneet. In de kaarthouder kun je ongeveer drie pasjes kwijt. Handig, want zo heb jij jouw telefoon én portemonnee in één.
 1. Oplader
  Natuurlijk heeft iedere mobiele telefoongebruiker een oplader nodig. Deze accessoire is dan écht onmisbaar. En soms kan het zijn dat je oude oplader het begeeft, dan heb je een nieuwe nodig. Of je wil gewoon een extra oplader voor bijvoorbeeld op het werk. Je kunt ervoor kiezen om een iPhone oplader voor in het stopcontact te kopen, maar wellicht is het ook voldoende om alleen een usb-kabel voor jouw iPhone te kopen. Bovendien bestaan er ook speciale autoladers.
 1. Powerbank
  Is jouw telefoon binnen de kortste keren leeg? Dan kan een powerbank wellicht een goede uitkomst bieden. Een powerbank is een soort kastje waarmee jij jouw telefoon kunt opladen. Dit is vooral handig op reis of wanneer je een lange dag tegemoet gaat. Vergeet natuurlijk niet om de powerbank op te laden voordat je weggaat – anders heb je niets aan de powerbank.
 1. Telefoonhoesje
  Om jouw telefoon zo goed mogelijk te beschermen is een telefoonhoesje van groot belang. Er bestaan talloze telefoonhoesjes: je hebt een bumper die alleen de randen beschermt, maar je hebt ook siliconen hoesjes of bookcases. Ieder telefoonhoesje heeft zo zijn eigen voordelen én design. Naast dat een telefoonhoesje bescherming biedt, ziet een telefoonhoesje er ook nog eens heel kleurrijk of zakelijk uit.
 1. Screenprotector
  Om voort te borduren op de bescherming van jouw telefoon: een screenprotector is een echte must. Vooral als het gaat om een glazen screenprotector. Dat is een glasplaatje dat je over het telefoonscherm plakt. Deze vangt de klap van een val op. Hierdoor kan het glasplaatje breken, maar het telefoonscherm niet. Bovendien houdt het ook krassen tegen. Dat is een prettig idee.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.