Een bh groter maten, waar let je op?

Ben je in Westerwolde of omgeving op zoek naar een bh met een grotere maat, dan is er geen verschil tussen een bh met een grote omvang, een grote cup of een combinatie van allebei. Er zijn een paar punten die je altijd goed in je gedachten dient te houden.

  • De bh dient bij de cups hoog te sluiten
  • Er mag geen elastiek verwerkt zijn in de schouderbanden en cups
  • De bh is voorzien van naadloze cups aan de binnenkant
  • En de bh dient goed van pasvorm te zijn

Waarom de juiste cups belangrijk zijn
Zeker wanneer je plannen hebt om de omgeving van Westerwolde eens wandelend of per fiets te gaan ontdekken is het belangrijk om een goede sport bh te dragen. Ook wanneer je gaat hardlopen, paardrijden of welke andere sport beoefent bewegen je borsten op en neer.

Krijgen ze hierbij niet de juiste ondersteuning dan bestaat de kans dat ze steeds terugvallen in de bh. Hierdoor zal de huid van je borsten steeds een beetje uitgerekt worden. Dit is niet alleen pijnlijk, het kan ook zorgen voor hangborsten en striae.

Kies je voor een bh waarbij de cups niet elastisch zijn en ook nog eens hoog sluiten, dan zal dit als resultaat hebben dat je borsten goed door de bh worden vastgehouden. Je borsten zullen in deze bh dus ook wanneer je actief beweegt niet veel op en neer gaan.

Wel of geen beugel?
Of je nou kiest voor een bh met of zonder beugel, voor de ondersteuning van je borsten maakt dit totaal niets uit. Het gaat er vooral om dat de bh stevig genoeg is. Het is namelijk niet zo dat een bh met beugel voor meer ondersteuning van je borsten zorgt.

Wel kan een beugel ervoor zorgen dat de vorm van je borsten verbeterd wordt. Door te kiezen voor een bh met naadloze cups aan de binnenkant voorkom je dat je tepels door zweet geïrriteerd raken. Zitten er wel naden in de bh dan is het mogelijk dat deze scheuren.

Zeker wanneer je besluit om voor een goede sportbh te gaan is het belangrijk om er zeker van te zijn dat zowel de maat als de pasvorm goed zijn. Zit de bh te los dan worden je borsten niet voldoende ondersteund. Hij zal dan ook niet lekker zitten.

Wil je in Westerwolde of omgeving gaan sporten, dan is zeker wanneer je een vollere cupmaat een goede sport bh zeker aan te raden. Je kan deze leuk combineren met andere sportkleding waaronder deze sportlegging. Zo bescherm je jouw lichaam optimaal terwijl je actief bezig bent.

Fanatiek sporten in Westerwolde
Steeds meer mensen willen lekker bewegen. Hierdoor zie je er niet alleen beter uit, zowel lichamelijk als geestelijk voel je jezelf ook stukken beter wanneer je regelmatig sport. Wel is het belangrijk om ook tijdens het sporten goed voor jezelf te zorgen.

Iedereen weet dat het tijdens het sporten voor kan komen dat je ineens behoorlijk zweet. Dit is een reactie van je lichaam waarover je jezelf zeker geen zorgen hoeft te maken. Wel is het belangrijk om het juiste ondergoed te dragen. Dit geldt met name voor vrouwen.

De huid van je borsten is erg gevoelig. Wanneer je overmatig transpireert kan dit ervoor zorgen dat de huid van je borsten of je tepels geïrriteerd raken. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor een shock absorber bh.

Deze bh neemt niet alleen goed zweet op, hij zorgt ook voor de beste ondersteuning van je borsten tijdens je workout. Zeker voor paardrijden, hardlopen en andere fanatieke vormen van sport is deze bh het meest geschikt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.