Een onmisbare toevoeging voor iedere horecagelegenheid: ijsvitrines

Voor iedere horecagelegenheid met ijs in het assortiment is de zogeheten ijsvitrine niet meer weg te denken. Dit veelzijdig apparaat combineert functionaliteit met stijlvolle presenteermogelijkheden.

Of je nu een restaurant, cafetaria of ijssalon beheert, de ijsvitrine kan een waardevolle toevoeging zijn voor het presenteren en verkopen van jouw ijs.

Functioneel en aantrekkelijk dankzij een  stijlvolle design
Door de glazen panelen aan de voor- en zijkanten van de ijsvitrine kun je alle producten en/of soorten ijs in één oogopslag opstellen voor klanten. Ingebouwde verlichting en strategisch geplaatste spiegels zorgen voor een esthetische aantrekkingskracht van het ijs.

Naast de aantrekkelijke presentatie is een ijsvitrine ook enorm functioneel. Door de uitgebreide koeltechnologie blijft het ijs altijd op ideale temperatuur. Ook heeft het andere handige functies zoals automatische ontdooiing en instelbare temperatuurcontroles.

Verschillende soorten ijsvitrines
Ijsvitrines zijn er in allerlei soorten en maten. Van compacte vitrines tot zeer grote en uitgebreide apparaten. Of je nu een select aantal smaken ijs wilt presenteren of een uitgebreid ijsmenu hebt, er is voor ieder bedrijf een passend product beschikbaar.

Er zijn diverse leveranciers die een ruim aanbod aan ijsvitrines aanbieden, inclusief advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf.

Bij Horecagemak.nl kun je ook een kijkje nemen voor diverse ijsvitrines, waarvan er regelmatig een aantal aangeboden worden met een mooie korting. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van horecabenodigdheden aan hun b2b klanten.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.