Goals uit het betaald voetbal op het amateurveld

Wil je niet kiezen tussen een lokale wedstrijd bij VV Veelerveen, Westerwolde of Sellingen en die van Groningen en Emmen? Met Flashscore hoeft dat ook niet! Zij bieden de ideale oplossing. Van elk doelpunt in het betaalde voetbal kun je binnen tien seconden een notificatie krijgen via de app, of het nu de Eredivisie of de Keuken Kampioen Divisie is.

Volg je favoriete competitie of club in binnen- of buitenland overal en op elk moment. Je vindt er niet alleen de uitslagen en standen van FC Groningen en FC Emmen, ook alle uitslagen en standen uit de hoogste regionen van het amateurvoetbal zijn te vinden in de app en op de website,

Ook als je in de kantine net even niet op de naam van die topscoorder van 5 jaar geleden kan komen, of die ene uitslag uit 2013 zit je goed. Alles is terug te vinden in de historische sectie en via de head-to-head-optie onder alle actuele wedstrijden. Zo ben je in een paar klikken bij het spelerspaspoort van tienduizenden profvoetballers en duizenden wedstrijden in honderden competities van over de hele wereld.

Alle statistieken die je nodig hebt – Voor elke profwedstrijd worden statistieken bijgehouden op het gebied van balbezit, schoten op doel, corners, expected goals (xG), beoordelingen van individuele spelers (ratings) en nog veel meer. Zo mis je dus ook langs de lijn bij jouw eigen amateurclub, niets van het betaalde voetbal!

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.