Waarom een goede bh belangrijk is

Wanneer je in Westerwolde of omgeving woont en je bent er dol op om veel te bewegen, dan is het natuurlijk verstandig om goed voor je lichaam te zorgen. Dit doe je door op je voeding te letten en zoveel mogelijk te bewegen.

Waarschijnlijk weet je dat veel bewegen en gezond eten belangrijk is. Zeker wanneer je wat meer conditie op wilt bouwen of afvallen is het verstandig om je levensstijl aan te passen naar een wat gezondere manier van leven.

Vind je het prettig om regelmatig sportief bezig te zijn dan heb je waarschijnlijk de leukste sportkleding en sportschoenen. Veel mensen vergeten echter dat je, wanneer je regelmatig gaat sporten, ook goed ondergoed dient te dragen.

Actief
Wanneer je actief bezig bent zal het regelmatig voorkomen dat je transpireert. Dan is het prettig om ondergoed te kiezen wat dit zweet kan absorberen. Eigenlijk geldt dat ook voor de sportkleding en niet te vergeten sportsokken.

Zeker wanneer je als vrouw zijnde graag in beweging bent is het verstandig om te kiezen voor de juiste bh. Deze geeft je borsten de juiste ondersteuning en voorkomt daarnaast huidirritatie. Maar hoe weet je nou welke bh voor jou het beste is?

Ieder lichaam is anders dus is het niet het geval dat iedere vrouw dezelfde bh nodig heeft. Zeker wanneer je aan sporten zoals paardrijden of hardlopen doet is het belangrijk om je borsten niet te veel te laten bewegen tijdens het actief bezig zijn. Ze kunnen hierdoor gaan hangen.

Welke bh kan je het beste kiezen als je veel sport?
Welke bh voor jou het meest geschikt is ligt niet alleen aan je lichaamsbouw maar ook aan je eigen smaak. Een van de meest gekozen bh’s tegenwoordig is de balconette bh. Deze bh is voorzien van cups die net wat lager uitgesneden zijn.

Je borsten vullen dus eigen maar 75 % van de bh maar worden toch goed en op de juiste manier ondersteund. Een balconette bh heeft daarnaast schouderbandjes die net wat breder gezet zijn. Hierdoor zit deze bh heel comfortabel. Je kan deze bh prima onder een sporttopje dragen.

De reden waarom de meeste vrouwen kiezen voor de balconette bh is dat deze voor ieder figuur passend is. Hij is behalve als sport bh ook geschikt om te dragen onder een gala jurk. Omdat je deze bh ook strapless kunt dragen mag hij eigenlijk in geen enkele garderobe ontbreken.

Hou je behalve van actief bezig zijn ook van klasse en wil je een bh die niet alleen goed ondersteuning biedt aan je borsten maar er ook nog eens prachtig uitziet, dan kan jij vast de Elomi bh wel waarderen. 

Zeker wanneer je net een wat voller figuur hebt kan deze bh je borsten perfect ondersteunen, ook wanneer je lekker actief bezig bent. Omdat deze bh in diverse modellen, maten en prints verkrijgbaar is zit er zeker een tussen die precies bij jou past.

Wanneer je er tijdens het sporten of bewegen ook op je best uit wilt zien kan je het beste kiezen voor een voorgevormde bh. Bij deze bh zijn de cups voorzien van een dun laagje schuim, ook wel foam genoemd. Dit zorgt ervoor dat de cup een mooie ronde vorm houdt.

Een voorgevormde bh zorgt ervoor dat je borsten goed ondersteund worden en dat ze niet te veel bewegen wanneer je aan het sporten bent. Omdat deze bh je borsten zo mooi vormgeeft kan je deze prima dragen onder een strak sporttopje of shirt. De voorgevormde bh is geschikt voor alle cupmaten en zowel met als zonder beugels verkrijgbaar.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.