Wat kun je dragen voor een kerstfeest?

Je bent in de vakantiemodus en je denkt dat je minder kleding hebt om te dragen. Maak je geen zorgen! Denk eens aan de tijd dat je nog een kind was en je ouders kleding voor je kochten. Ik bedoel, mijn ouders zorgden er altijd voor dat ik een kerstmuts op mijn hoofd had bij mijn kerstfeestoutfits. Ik heb geen idee waarom, maar ja, ik weet zeker dat ik er stom uitzag. Maar nu ik volwassen ben, neem ik de verantwoordelijkheid om er zelf stom uit te zien. Een kerstmanpak gaat misschien nog wat te ver, maar de onderstaande ideeën zijn fantastisch voor kerstfeestoutfits! 

Outfits voor vrouwen 

Wit en rood
Omdat het Kerstmis is, is rood en wit de basiskleur die mensen aannemen. Zo kun je deze basisoutfits schattig genoeg maken om er anders uit te zien dan de rest. Een rode tanktop met een witte blazer zou je keuze moeten zijn. Combineer ze met geweldige en comfortabele hakken met bandjes.

Bling
Als het om feestjes gaat, kan er niets misgaan met een bling-outfit. Een jurk, een midi-jurk met bling, een glanzende top met een damesblazer of een rechte glanzende jurk is de perfecte kerstfeestoutfit voor jullie meiden. Als je wilt dat je outfit meer is dan alleen casual, ga dan voor bling, meiden!

Casual
Kijk of niets voor jou werkt, dit wel! Ook een truitopje of vestje met slim-fit jeans met oxfordschoenen en studs in plaats van lange oorbellen of hangertjes zorgen ervoor dat je er casual maar stoer uitziet. Als je het geluk hebt een bad hair day te hebben, kun je dit verbergen met een muts die goed bij je look past! En ben je klaar om te rocken meid?

Polka dots
Polka dots zijn misschien een oude trend, maar niet echt. Dit patroon is al eeuwenlang een trend en is er nog steeds één. Maar als ik een polkadot-outfit zie, weet ik meteen dat die persoon een goede smaak voor vakantie-outfits heeft. Dus door een lange feestjurk met stippen te dragen of door het topje en de zwarte spijkerbroek te dragen, kun je er adembenemend mooi uitzien. 

Outfits voor mannen

Feestelijk
Om het meer casual dan formeel te maken, kun je kersttruien dragen die online verkrijgbaar zijn. Het kan je een feestelijke seizoenslook geven door rijkere kleuren toe te voegen, zoals donkergroen en donkerblauw. Deze vrolijke kleuren zorgen ervoor dat jij er fris uit ziet en klaar bent voor je kerstfeest. Misschien is een jasje erover net genoeg om de look te verpesten en bijpassende sneakers!

Formeel
Geloof het of niet, formele kleding past bij elke gelegenheid en ziet er net zo geweldig uit als altijd. Een overhemd (basic of stijlvol) met een blazer en een nette broek draag je het beste op een feestje. En als je geen formeel persoon bent, kun je altijd een chino onder het overhemd en de blazer dragen en deze combineren met Oxford-schoenen of loafers. Niets kan deze look verslaan en hij is zo comfortabel dat je er de hele dag in kunt zitten.

Casual
Kerstfeestkleding kan tegelijkertijd gemakkelijk en stijlvol zijn. Een T-shirt aan de binnenkant en een jasje aan de buitenkant kunnen een meer dan perfecte look zijn voor je cocktailparty’s. Voeg een coltrui t-shirt met een jasje/blazer met slim fit jeans en chino toe aan je collecties voor een feestje tijdens de feestdagen, het wordt casual genoeg en er gebeurt genoeg! 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.