Westerwolde en Stadskanaal kleuren GlasDraad-oranje

Sinds een maand is GlasDraad Groningen bezig met de vraagbundeling voor het nieuwe glasvezelnetwerk voor de bewoners van de kleine kernen van Westerwolde en Stadskanaal. Inmiddels heeft 14% van de bewoners zichzelf aangemeld voor glasvezel. Het team van GlasDraad is druk bezig om iedere bewoner te voorzien van een oranje vlaggetje. Waarschijnlijk bent u ook al de oranje spandoeken en koeien tegengekomen. Kortom, GlasDraad is hard bezig om de vraagbundeling te laten slagen.

Lokaal enthousiasme
De bewoners zijn erg enthousiast over de komst van GlasDraad. Waar de vlaggetjes in het begin aarzelend werden ontvangen, krijgt het team van GlasDraad nu meerdere keren per dag de vraag wanneer het vlaggetje wordt bezorgd. GlasDraad is sinds kort ook enkele lokale samenwerkingen gestart. Zo kunt u een inschrijfformulier komen invullen bij de rijdende winkel van Johan Klooster en kunt u de clubkas van VV Bellingwolde, Onstwedder Boys en VV Veelerveen steunen door daar een inschrijfformulier te komen invullen.

Convenant met de gemeentes
Op donderdag 20 mei wordt het convenant tussen GlasDraad Groningen en de gemeente Westerwolde en de gemeente Stadskanaal getekend in het MOW in Bellingwolde. Hiermee geven beide gemeentes ook aan dat de komst van glasvezel in de kleine kernen ook een belangrijke stap is voor de ontwikkeling van Westerwolde en Stadskanaal. 

Bezoek de winkels
GlasDraad nodigt iedereen van harte uit om naar de winkels in Bellingwolde en Vlagtwedde te komen. Hier zijn ze om vragen te beantwoorden of te helpen met een inschrijving. U kunt ze ook altijd aanspreken aan als u ze tegenkomt bij de lokale sportvereniging of supermarkt.

Openingstijden van de winkels:

  • Donderdag 13:00 – 18:00 uur in De Meet in Bellingwolde 
  • Vrijdag 13:00 – 20:00 uur Bibliotheek/RTV Westerwolde – Vlagtwedde
  • Zaterdag 12:00- 17:00 uur Bibliotheek/RTV Westerwolde – Vlagtwedde

Meer informatie
Meer informatie over het aanbod en de kosten van GlasDraad kunt u vinden op de website. Bij vragen of hulp bij het inschrijven is het team van GlasDraad ook telefonisch te bereiken via 0850 479 223.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.