Allerzielen Anders

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 12 oktober 2020 tot en met 1 november 2020. De eerstvolgende keer is op 1 november 2020 13:00
De Allerzielenherdenking kan dit jaar vanwege alle maatregelen rond het coronavirus niet plaats vinden op 1 november op de begraafplaats Acacialaan en op het terrein van uitvaartcentrum Oost Groningen in Winschoten.

Het bestuur van Stichting TrOost Groningen heeft samen met de organisatoren Alberta Kuil en Ank Witteveen naar een nieuwe vorm gezocht om alle bezoekers van voorgaande jaren, maar ook nieuwe nabestaanden in de gelegenheid te stellen hun dierbaren te herdenken. Dit heeft geresulteerd in een nieuw soort herdenken ‘Allerzielen Anders’. Via RTV GO! en Facebook zullen zij op de avond van 1 november een item verzorgen waarin nabestaanden hun dierbaren thuis kunnen herdenken.

Iedereen kan vanaf nu tot week 44, de naam van hun dierbare(-n) opgeven die zij willen herdenken. De namen zullen tijdens de uitzending in beeld komen.
Opgeven kan via email troostgroningen@gmail.com of via 0642732107. En ook kan iedereen, die iemand wil herdenken, bij Troost & Meer aan de Bosstraat 22 in Winschoten een kaarsje ophalen en deze tijdens de uitzending ter nagedachtenis aan steken. (De kaarsjes kunnen opgehaald worden van maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober van 13.00 tot 18.00 uur.)

Door op hetzelfde tijdstip een lichtje te branden, hopen zij troost, maar ook hoop te kunnen bieden dat het gemis over mag gaan in warme herinneringen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.