‘Dit is mijn verhaal’

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 25 september 2020 tot en met 1 november 2020. De eerstvolgende keer is op 27 oktober 2020 12:00

  • Locatie: Klooster Ter Apel
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:
In de tentoonstelling ‘Dit is mijn verhaal’ vertellen achttien jonge christenen over een kantelpunt in hun leven. Zij koppelen hun persoonlijke verhaal aan een Bijbelverhaal dat hen in die periode hoop en inspiratie gaf.

De tentoonstelling schetst een eigentijds beeld van wat het betekent om vandaag de dag jong en christen te zijn. Fotograaf Cigdem Yuksel maakte van twaalf verhalenvertellers krachtige – en tegelijk kwetsbare – portretten. Dit is mijn verhaal is een productie van het Bijbels Museum en is vanaf 26 september tot 24 januari te zien in Museum Klooster Ter Apel.

De tentoonstelling bestaat uit levensgrote fotoportretten van twaalf verhalenvertellers. De verhalen van deze twaalf jongeren zijn te beluisteren in begeleidende audiodocumentaires, geproduceerd door Maartje Duin en Lotte van Gaalen. De overige zes vertellen hun verhaal in een video. Deze korte, poëtische films zijn gemaakt door Sanne Rovers, met animaties van Tess Martin.

Datum opening is vrijdag 25 september, inloop vanaf 14.30 uur, start 15.00 uur. I.v.m. de Covid-19 maatregelen mogen bij deze opening maximaal 35 personen in de zaal en is opgave vooraf verplicht, via info@kloosterterapel.nl

Zie voor meer informatie www.kloosterterapel.nl

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.