Expositie ‘Eenvoud en essentie’

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 19 september 2020 tot en met 29 november 2020. De eerstvolgende keer is op 27 november 2020 13:00

  • Locatie: stichting Artphy
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:
‘Eenvoud en essentie’ verlengd

 Wegens succes en Corona is de tentoonstelling ‘Eenvoud en essentie’ in Artphy ruim een maand verlengd tot en met 29 november. In deze bijzondere tijden bieden kunst, cultuur en natuur troost. Bij Artphy vind je dat binnen en buiten in de parktuin en langs de ommetjes rond Wessinghuizen. Ze gaan dan ook op gepaste manier verder. 

 

8 kunstenaars tonen hun werk binnen en buiten de grote ‘blauwe kunstkathedraal’ Artphy in Wessinghuizen. Han Steenbruggen, directeur-conservator van museum Belvedère zal op zaterdag 19 september om 15:30 uur de opening verrichten.

Acht kunstenaars uit het gehele land, allen met een uitgebreide staat van dienst: Marian Bijlenga, Wim Biewenga, Peter Geerts, Hans Emmelkamp, Wianda Keizer, Simon Oud, Arie Berkulin en Nico Kok. De tentoonstelling is vormgegeven door Hans Emmelkamp.

De expositie duurt tot en met 25 oktober, alle gelegenheid om op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag de expositie te bezoeken, binnen en in de parktuin.
Artphy ligt in Wessinghuizen, in het centrum van Westerwolde, en is omringd door een prachtige landschapstuin, bos, akkers en weidegronden. Het gratis bezoek aan de tentoonstelling is een mooie gelegenheid om te wandelen of te fietsen in het fraaie beekdal van de Ruiten Aa.

www.artphy.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.