Expositie in De Klinker

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 december 2017 tot en met 9 februari 2018. De eerstvolgende keer is op 12 januari 2018 16:00


Van 8 december tot 1 maart is er in cultuurhuis De Klinker een tentoonstelling te bezichtigen met werk van beeldend kunstenaar Ed Ubels: ‘Hexagonen en Fotografie’.

Ed Ubels studeerde aan de Vrije Academie in Den Haag en aan de Academie Minerva in Groningen. Later werd hij daar docent ‘nieuwe media-kunst’. Deze jonge kunstvorm is nog steeds in ontwikkeling en verandert even hard als de techniek die ons in de wereld omringt. Daarmee maakt Ed springlevende kunst, hij experimenteert nog dagelijks met alle mogelijkheden van de computer als beeldvanger, camera, beeldbewerker, beeld verfraaier en zelfs beeld-schepper. Vanuit die zoektocht ontstonden naast gewone beelden ook de ‘hexagonen’ of ‘zeshoek-projecten’.

Iedere tweede vrijdag van de maand (8 december, 12 januari en 9 februari) is het van 16.00 tot 17.00 uur ‘Kunstuur’. Op die middag (andere dagen op afspraak via mail info@edubels.nl) is Ed Ubels zelf aanwezig. Hij geeft aan geïnteresseerden een rondleiding, vertelt over de manier waarop hij werkt en beantwoordt vragen.

www.edubels.nl