‘Huiskamerquiz’

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 14 november 2020 tot en met 12 december 2020. De eerstvolgende keer is op 5 december 2020

  • Categorieën:
  • Toekomstige data:De Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde organiseert de komende vijf weken weer een online “Huiskamerquiz”.

Op de zaterdagen 14, 21 en 28 november, alsmede 5 en 12 december worden er twaalf vragen binnen een bepaald onderwerp op de Facebookpagina en de website van de vereniging (www.vvwesterwolde.nl) gezet. Deelnemers hebben dan een week lang de tijd hun antwoorden in te sturen.

Iedereen kan in principe meedoen, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde. De deelname is voor iedereen gratis. Het insturen kan per app naar de voetbalvereniging of Harm Jan Pleiter of per mail naar (hjpleiter@hetnet.nl). De vrijdag na het verschijnen van de quizvraag moeten de antwoorden voor 24.00 uur binnen zijn. Een eventuele finale wordt op zaterdag 19 december gespeeld.

Aan het eind van de quiz is er voor diegene die de meeste punten heeft behaald een mooi levensmiddelenpakket beschikbaar.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.