Kabouterpad Sellingen


Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 17 december 2021 tot en met 15 maart 2022. De eerstvolgende keer is op 28 januari 2022

  • Locatie: de Noordmee
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:
Biblionet Groningen en Staatsbosbeheer slaan de handen deze winter ineen en geven het vaste kabouterpad voor de winter weer een avontuurlijke in vulling. Wil je er lekker op uit deze winter? Dan is dit een leuke buitenactiviteit voor kinderen of kleinkinderen.

Ken je de vier kaboutertjes nog? Maartje, Joep, Johannes en Moontje. Ze beleven veel avonturen in het bos. Ook deze winter zijn te vinden langs het kabouterpad op de  bladzijden van het prentenboek ‘De vier kaboutertjes in de winter’ van Marianne Busser en Ron Schröder. Aan de route en het boek zijn ook opdrachten verbonden die gericht zijn op de natuur en de zintuigen. Ze leren verschillende soorten vogels kennen en hoe kun je ze in een strenge winter verwennen Aan deze route zit ook een opdracht stuur je antwoord op naar Biblionet Groningen en je wint een leuke prijs!

Het kabouterpad is een route van 1,3 kilometer en start achter het gebouw De Noordmee aan de Dennenweg 1A in Sellingen. De verhalen zijn van 15 december tot en met 15 maart te vinden langs het pad.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.