Kinderochtenden in Bibliotheek

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 8 juli 2020 tot en met 12 augustus 2020. De eerstvolgende keer is op 12 augustus 2020 10:00
Deze vakantie kun je mee op reis tijdens het zomerprogramma van Bibliotheek Veendam. Ga wekelijks naar de kinderochtenden van 10.00 – 11.30 uur en reis langs zes bijzondere landen.

Woensdag 8 juli/Griezelkust; in dit spannende land gaan ze spelen met licht en donker. Breng een griezelige wereld tot leven en maak je eigen voorstelling met een schaduwtheater. Aanmelden is niet nodig.

Woensdag 15 juli Dierenrijk; Zoemende bijen, samen met het Veenkoloniaal Museum. Deze ochtend ga je meedoen aan twee zoemende workshops. In het museum leer je over het leven en nut van bijen en in de bibliotheek ga je een eigen bibberbeestje maken. Wil je meedoen aan deze workshops? Meld je aan via veendam@biblionetgroningen.nl. Voor deze ochtend is er plek voor max. 20 kinderen.

Woensdag 22 juli/Avonturenland; Ga mee op zoek naar de schat via verhalen en met de robots Beebot en Dash. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.

Woensdag 29 juli/Sprookjeseilanden; Deze ochtend gaan ze een sprookjesbingo spelen. Luister naar het prachtige verhaal van Roodkapje en probeer je bingokaart als eerste vol te krijgen. Met deze voorleesbingo zijn er kleine prijsjes te winnen. Aanmelden is niet nodig. Ze spelen deze ochtend 2 rondes (10.00 uur en 10.45 uur).

Woensdag 5 augustus /Lachland; Deze ochtend gaan ze moppen vertellen en maken ze een eigen lachmeter. Aanmelden is niet nodig.

Woensdag 12 augustus/Sportmanië; In dit land zit niemand stil. Ze duiken in de racewereld van Max, maken een eigen ballonnenauto en bouwen samen een racebaan. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.

Zie voor meer informatie www. biblionetgroningen.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.