Mini jubileum concertserie

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 20 september 2020 tot en met 20 december 2020. De eerstvolgende keer is op 15 november 2020 11:30
Al vijfenveertig jaar vinden er concerten plaats in de kerk van Oudeschans. Vanwege corona vinden deze plaats met enige aanpassingen. Daarom is er nu een 1,5 meter jubileum concertserie met op:

20 september; Viool en piano Sergei Bolotny en Keiko Sakuma Sergei Bolotny. Ze komen met “Le Salon de Musique”, een licht klassiek programma van alle tijden uit alle landen.
18 oktober; Cellokwartet NNO. Een van de grote verrassingen uit voorgaande seizoenen.
15 november; Vivezza trio. Ze brengen een gevarieerd programma met rustig klassiek en mooie romantische muziek ten gehore. Ook vertellen ze op een leuke manier over de muziek.
20 december; Salon ensemble Café Noir. De muziek van Salontrio Café Noir (piano, viool en cello) doet denken aan die tijd van weleer, de tijd van de arreslee.

De concerten beginnen om 11.30 uur. De concerten duren één uur en er is geen pauze. Reserveren is verplicht en de bezoekers worden gevraagd met gepast geld te betalen. De deur van de kerk gaat een half uur voor aanvang van het concert open. Bij veel belangstelling is er ’s middags om half twee een tweede concert. U reserveert uitsluitend telefonisch bij Edo Edens, tel.nr. 0597-532921. Reserveren kan ’s maandags voor het betreffende concert van 09.00-12.00 uur en van 14.00-17.00 uur.

Zie voor meer informatie www.kerkoudeschans.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.