Noorder Art

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 oktober 2018 tot en met 30 november 2018. De eerstvolgende keer is op 16 november 2018 00:00

  • Locatie: Cultuurhuis De Klinker
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

Noorder Art, een samenwerkingsverband van vier kunstenaars uit het noorden van het land: Sieuwke Ronner, Marja Hens, Mineke Gravers en Jan de Boer, exposeren in Cultuurhuis de Klinker te Winschoten in de maanden oktober, november en december.

De tentoonstelling in de Klinker heeft als thema TIJD. Daarin leggen de kunstenaars een verband met hun werk en dat van een aantal Groningse grootheden van weleer. Te zien tijdens openingstijden van Cultuurhuis de Klinker.

Tijdens de tentoonstelling zijn er ook vier films te zien die videokunstenaar Ewout van Roon samenstelde als toelichting op deze tentoonstelling. De tv-schermen en de kijkdozen, die de films bevatten, zijn een gezamenlijk ontwerp van Ewout van Roon en Sieuwke Ronner.

Op 26 oktober, 2 november, 16 november en 23 november van 16.00 – 17.00 uur is er een Kunstuur met de kunstenaars. De toegang is gratis, verzamelen in het leescafé van de bibliotheek.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.