Spelen met taal en verhalen in Stadskanaal

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 4 september 2019 tot en met 25 september 2019. De eerstvolgende keer is op 25 september 2019 14:00
Schrijf met onzichtbare inkt, maak je eigen fotostrip of film een stop-motion video. In september gaan ze in de bibliotheek van Stadskanaal spelen met taal. De kindermiddagen staan die maand volledig in het teken van verhalen. Doe je mee?

*Bonjour, hello, merhaba… Wist je dat er in de wereld meer dan 6000 talen zijn? Maar wat betekenen al deze woorden? Woensdag 4 september bouwen we samen een eigen gekke vertaalmachine!

*Niets is leuker dan je eigen verhaal maken. Deze middag wordt het verhaal een filmpje… Bouw, film en monteer je eigen stop-motion video van LEGO of klei op woensdag 11 september.

*Stuur een geheime boodschap naar je beste vriend(in) of schrijf een verborgen verhaal in de bibliotheek. Woensdag 18 september gaan we aan de slag met onzichtbare inkt en geheimschrift.

*Stripverhalen zijn leuk om te lezen, maar ook om te maken! Woensdag 25 september gaan we dan ook onze eigen (foto)strips maken.

De gratis inloopmiddagen beginnen om 14.00 uur en duren tot 16.30 uur.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.