Straattheaterfestival Waterbei Winschoten


Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 26 augustus 2022 tot en met 27 augustus 2022. De eerstvolgende keer is op 26 augustus 2022 20:00

  • Locatie: centrum Winschoten
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:Waterbei, het befaamde straattheaterfestival in Winschoten, is op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus. Genieten van muziek, gezelligheid en (straat)theater. Artiesten, vrijwilligers en organisatoren staan te springen om er weer een tweedaags spektakelstuk van te maken. Van artiesten-parade en heuse Waterbei-party tot gewaagde stunts van internationale klasse.
De editie 2022 van Waterbei gaat vrijdag 26 augustus van start om 20.00 uur vanaf cultuurcentrum De Klinker met een heuse en indrukwekkende parade. Een kleurrijke en swingende sliert van artiesten zal het publiek langs de route naar het Winschoter Marktplein laten genieten en verbazen.
Op zaterdag 27 augustus wordt de hele binnenstad van Winschoten omgetoverd tot festivalterrein, van Marktplein tot Oldambtplein en van Venne tot Posttilterrein. De vele straattheateracts zullen het publiek tussen 11.00 en 16.00 uur onophoudelijk vermaken.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.