“Week van de Liefde”

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 15 februari 2019


In de ‘week van de liefde’ besteedt het jongerenwerk van stichting Rzijn, samen met het RSG, Sense Noord-Nederland en Politie aandacht aan het onderwerp seksuele gezondheid. Van vrijdag 8 tot en met 15 februari zijn er allerlei activiteiten om jongeren bewust te maken van het belang van veilig vrijen en de risico’s op soa/hiv, ongewenste zwangerschap en ongewenst gedrag.

Vrijdag 8 februari:
“Love-Talk” 19:30 uur; Jongerencentrum Hebe in Ter Apel. / “NEE IS NEE!” 19:30 uur; Jongerencentrum Bthere in Vlagtwedde.
Maandag 11 februari:
“LOVEBIEB”, waar jongeren terecht kunnen met vragen over seksualiteit in RSG Ter Apel. / “LOVE krasloten” 19:30 uur; Jongerencentrum Bthere in Vlagtwedde.
Dinsdag 12 februari:
“Sex(y) thing!” Theathergroep Smoar en lezing “Het foute pad” in RSG Ter Apel. / “Love-cakes bakken” 19.30 uur; Jongerencentrum Hebe in Ter Apel
Woensdag 13 februari:
“LOVE krasloten” 15:00 uur; Jongerencentrum Hebe in Ter Apel. / Quiz; Seks en de media 19:30 uur; Jongerencentrum Bthere in Vlagtwedde.
Donderdag 14 februari:
Rozen actie! RSG Ter Apel. / Quiz; Seks en de media 19:30 uur; Jongerencentrum Hebe in Ter Apel.
Vrijdag 15 februari:
“De liefde van een puber gaat door de maag!”; RSG Ter Apel. / “NEE IS NEE!” 19.30 uur; Jongerencentrum Hebe in Ter Apel. / “Let’s talk about it!” 19:30 uur; Jongerencentrum Bthere in Vlagtwedde. / Valentine’s Teenageparty! (groep 7/8) 19:30 uur; Kapschuure Sellingen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.