‘Wie is de koe?’

WesterwoldeActueel.nl

Evenementgegevens


Dit evenement vindt plaats van 17 januari 2020 tot en met 5 februari 2020. De eerstvolgende keer is op 5 februari 2020 19:30
Komende maanden is de klucht ‘Wie is de koe?’ te zien in verschillende cafés in de provincie Groningen. In de hilarische, actuele klucht ‘Wie is de koe?’ wordt een boer slinks verleid om zijn eigen koe te verkopen zonder zelf van de opbrengst te profiteren. Tijdens de voorstelling blijkt dat het je laten verleiden tot list en bedrog makkelijker gaat dan je denkt.

De avond wordt opgeluisterd met heerlijke Nederlandstalige meezingnummers die live worden gespeeld. ‘Wie is de koe?’ is te zien op 17 januari in café Harmonie in Oude Pekela en op 5 februari in café Veldzicht in Vledderveen. De voorstelling begint om 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur is de deur open en staat er een gratis kopje koffie/thee voor je klaar.

Kaarten kosten € 9,50 per stuk en zijn te koop bij café Harmonie en café Veldzicht. Reserveren kan door een mail te sturen naar wieisdekoe@gmail.com Wacht niet te lang want vol = vol.

Meer informatie over de inhoud van de voorstelling en de andere speeldata vind je op www.stichtingmetafora.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.