Buurtverenging Rondom ’t Veloat organiseert winterwandeling

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUWE PEKELA – Op zondag 19 december organiseert Buurtverenging Rondom ’t Veloat voor jong en oud een winterwandeling.

De lengte van de wandeling is 6,5 kilometer, over harde en onverharde paden. Goed schoeisel is wel belangrijk! Opgave vooraf is verplicht in verband met Covid-19, waardoor aan de maatregelen van de overheid en het RIVM kan worden voldaan.

Opgave is mogelijk tot en met vrijdag 17 december a.s. via tveloat@home.nl of via de website www.rondomtveloat.nl . De start is tussen 13.30-14.00 uur bij ’t Veloathuus, Abr. Westersstraat A12 te Nieuwe Pekela. De organisatie is in handen van Buurtverenging Rondom ’t Veloat.

U bent van harte welkom!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.