Luisteren

RadioWesterwolde zenderkaart

Luister naar Radio Westerwolde via de FM
U kunt Radio Westerwolde in heel zuidoost-Groningen op uw radio in de ether ontvangen. De frequenties waar u ons vindt zijn 106.5mhz (omgeving Ter Apel), 106.6mhz (omgeving Bellingwolde), 107.0mhz (omgeving Vlagtwedde) en 107.3mhz (omgeving Pekela).

Luister mee via DAB+
Radio Westerwolde is in het gehele uitzendgebied te beluisteren op DAB+ op 12D

Luister mee via de kabel
Via de kabel kunt u ook luisteren naar Radio Westerwolde. U vindt ons daar in het digitale pakket van Ziggo en KPN.

Luister online via internet
Op de websites van Radio Westerwolde kunt u luisteren en kijken naar Radio Westerwolde. U kunt live radio luisteren via de ‘Radio luisteren’ knop bovenaan de website.

Meekijken via de webcam
Meekijken via de webcam kan door te klikken op ‘Webcam/kabelkrant’ bovenaan de website. Als er geen live-uitzendingen vanuit de studio zijn ziet u een selectie van berichten op deze site.

Luister online via je smartphone of tablet
Ook is het mogelijk om Radio Westerwolde te luisteren via de app TuneIn Radio. Deze gratis app is beschikbaar voor iOS, Android, en Windows Phone.

Problemen met luisteren?
Ervaar je na het doorlopen van deze stappen nog steeds problemen met het luisteren naar Radio Westerwolde. Stuur dan een e-mail naar htt@radiowesterwolde.nl. Beschrijf nauwkeurig je probleem, vermeld de (eventuele) meldingen die je krijgt en met welke apparatuur je luistert.