Cosis stopt met dagbesteding op de kinderboerderij Oude Pekela

Foto: Jan Glazenburg

OUDE PEKELA – Cosis stopt met dagbesteding op de kinderboerderij Oude Pekela. Hieronder leest u een brief voor de bezoekers:

Beste bezoekers van de kinderboerderij. Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord of gelezen, stopt Cosis per 1 september a.s. met dagbesteding op de kinderboerderij. Dit omdat de gemeenten Oldambt, Pekela, Stadskanaal en Cosis de samenwerking op het gebied van WMO-zorg niet voortzetten.

Met veel plezier hebben we hier acht jaar de dieren verzorgd, klanten bediend met een kopje koffie kopje koffie/thee en genoten van alle spelende kinderen en het organiseren van “schoolreisjes” We willen dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen en de gezelligheid. P.S. Heb je nog consumptie munten? Deze kunnen voor 1 september nog worden gebruikt.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.