Sellingen wint met 5-1 van WKE Emmen

SELLINGEN – Vanmiddag speelde Sellingen tegen WKE uit Emmen.

Sellingen begon de wedstrijd goed en aanvallend. Een paar kleine kansjes werden er gecreëerd. Toch was het Henk Bakker die voor WKE de score opende: 0-1. WKE was aanvallend op de linker kant en zeer gevaarlijk, maar de verdediging van Sellingen hield stand. Vooral door goed kieperswerk van Marnix Klamer. In de 36 en 38e minuut scoorde Sellingen twee keer. Anne Jan Dijkstra en Arjan Heeres brachten de stand naar 2-1 voor Sellingen.

Na de thee was het WKE die het doel van Sellingen zocht, maar de aanvallers faalden echter voor het doel. De verdediging van Sellingen stond als een huis. In de 38e minuut scoorde Arjan Heeres de 3-1 voor Sellingen. Omdat WKE meer en meer de aanval zocht kreeg Sellingen zeer goede kansen. De score werd voor WKE nog dramatischer, omdat Sellingen nog twee keer scoorde. Arjan Heeres en Anne Jan Dijkstra maakten er 5-1 van. Bij deze stand bleef het. zodat Sellingen weer drie punten binnen heeft. Scheidsrechter Wigchers had de wedstrijd goed in handen. Verder was het een sportieve wedstrijd.

Op de ranglijst staat Sellingen op een keurige tweede plaats. Volgende week een uitwedstrijd tegen Annen.