Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Op zondag 29 april is tussen 12.00 en 1.30 uur op de parkeerplaats bij Kaufland aan de Deverweg een witte VW Golf aangereden. De wagen heeft voor 2.000 euro schade aan de bestuurderszijde. De politie is op zoek naar de veroorzaker.

Gisteren is tussen 17.50 en 18.25 uur op de parkeerplaats van een bouwmarkt aan de Am Stadtpark in Papenburg een zwarte Ford aangereden. De veroorzaker is doorgereden.

Dörpen

Tussen gisteravond 19.00 uur en vanmorgen 9.00 uur is aan de Wendebeckenstraße in Dörpen een voertuig tegen een schutting gereden. De politie is op zoek naar de bestuurder.

Kluse

Aan de Erlenstraße in Kluse is gisteravond rond half zeven brand in een tuinhuisje geweest. Er raakte niemand gewond. De schade bedraagt 3.000 euro. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Lathen

Woensdag is aan de “Kleiner Esch” in Lathen een tuinhuisje afgebrand. De brand werd om 17.00 uur ontdekt. De schade bedraagt 25.000 euro. Er raakte niemand gewond. Over de oorzaak is niets bekend gemaakt.

Meppen

Aan de Neelandstraße in Meppen is gisteren tussen 15.15 en 15.30 uur een geparkeerde zwarte BMW aangereden. De schade bedraagt 1.500 euro. De veroorzaker is onbekend.

Sögel

Bij een ongeval op de Spahner Straße in Sögel zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt. Daar werd om 7.35 uur een 11 jarige fietser geschept door een personenauto van het merk Mitsubishi, die werd bestuurd door een 70 jarige man. De jongen stak op dat moment de weg over. Hij werd met zware verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist raakte lichtgewond. De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Weener

Maandag is tussen 7.45 en 16.35 uur een zijraam van een zwarte VW Golf ingeslagen. De auto stond op dat moment op de parkeerplaats bij het ziekenhuis aan de Neuen Straße in Weener geparkeerd. Voor zover men kan nagaan is er niets gestolen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.