Odensehuis Pekela organiseert muziekmiddag in De Binding

Foto: Jan Glazenburg

OUDE PEKELA – Het Odensehuis Pekela, opgezet door mantelzorgers die te maken krijgen met dementerende inwoners van Pekela, organiseert op zondag 3 oktober van twee tot half vier een muziekmiddag in MFC de Binding.

Deze Mantelzorgers merken dat er helaas nogal weinig gepraat wordt over dementie, wel zien dat er ‘vreemd’  gedrag, maar vooral niet weten hoe er mee om te gaan.

Daarom willen deze mantelzorgers een middag organiseren, die naast gezellig bij elkaar komen ook aandacht heeft voor dementie en hoe ga je er nu mee om? Zodat je misschien beter weer om te gaan met het gedrag van je ouder, partner/familielid of buurman, of buurvrouw.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.