Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Niederlangen

De politie is op zoek naar de veroorzaker van een ongeval op de A31, ter hoogte van Niederlangen. Deze onbekende automobilist reed ter hoogte van de oprit Lathen plotseling de A31 op. Een 20 jarige bestuurder van een Chevrolet Spark week, om een aanrijding te voorkomen, uit naar de linker rijbaan. Een 63 jarige bestuurder van een Daimler-Benz, die op de linker rijbaan reed, kon een aanrijding niet meer voorkomen. De veroorzaker van het ongeval is in noordelijke richting doorgereden. De schade bedraagt 5.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.