Bibliotheken organiseren activiteiten tijdens Nederland Leest!

Foto: Catharina Glazenburg

WESTERWOLDE – Het is nog november en dat betekent.. Nederland Leest! Daarom organiseren de Bibliotheken van Westerwolde aantal mooie activiteiten.

Schijfwedstrijd:
Houd je van schrijven? Doe dan mee aan de schrijfwedstrijd. Schrijf jouw verhaal over een bijzondere ontmoeting en stuur het voor 6 december op naar schrijfwedstrijd@biblionetgroningen.nl.
Kijk voor meer informatie op biblionetgroningen.nl/schrijfwedstrijd.

Schrijfworkshop
Wil je graag op weg geholpen worden om jouw verhaal op papier te krijgen? Dan kun je tijdens een workshop van schrijfdocent en voormalig Stadsdichter Lilian Zielstra vragen te stellen. Je krijgt tips en trucs om jouw bijzondere ontmoeting of ervaring in een mooi verhaal vast te leggen. Ook als je niet meedoet aan de schrijfwedstrijd ben je van harte welkom. Op 29 november 19.30u-21.00u in de Bibliotheek Ter Apel. Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Ter Apel of via de balie.

Boekenclub
Ben je meer een lezer en vind je het leuk om in gesprek te gaan met elkaar over het boek De Wandelaar van Adriaan van Dis? Kom dan naar de boekenclub in de Bibliotheek van Ter Apel. Tijdens de boekbespreking gaan we ons verdiepen in het verhaal en deze verduidelijken voor elkaar. Op 25 november in de Bibliotheek Ter Apel van 10.00u-11.30 uur.

Wandelen met coach Eltjo
Op dinsdag 30 november gaan we wandelen met wandelcoach Eltjo. Hij verteld tijdens deze wandeling over verschillende soorten grenzen. Dit kunnen de zichtbare grenzen van Vlagtwedde zijn maar hoe zit het met je eigen grenzen? Ontdek tijdens de wandeling de mooie omgeving en natuur van Vlagtwedde. We starten voor de bibliotheek van Vlagtwedde om 10.00 uur. Meld je aan via de agenda of via de bibliotheek van Vlagtwedde of via de balie.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.