Postcodeloterij deelt prijzen uit in Scheemda (Update)

Foto is ingezonden (naam bij de redactie bekend)

SCHEEMDA – Vanmorgen werden inwoners van Scheemda door de Postcodeloterij verrast.

In alle vroegte vanmorgen reed een auto van de Postcodeloterij de Parklaan in Scheemda binnen. Volgens een voorbijganger werden door Gaston Starreveld diverse prijzen uitgedeeld.

Inwoners Scheemda winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Dat was lekker wakker worden voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9679 HH (Parklaan) in Scheemda. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

De deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij ontvangen allen een cheque van 200.000 euro.

Gerard en Nanny reageren blij verrast als zij een cheque van 200.000 euro in ontvangst nemen: “We willen graag een andere eethoek. En de kleinkinderen krijgen ook wat!”

Ook Steven en Liesje worden verrast met een cheque van 200.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We willen in ieder geval een nieuwe auto!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

Ingezonden door de Postcodeloterij

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.