Stichting Indo Melati verrast gezinnen met kerstpakket

Foto: Mazzelmoaze

DELFZIJL, GRONINGEN – Vorig jaar december heeft Stichting Indo Melati een kerstpakketten sponsoractie op touw gezet om ruim 100 gezinnen die het echt nodig hebben te verrassen. Ook dit jaar 2 verrasten ze weer gezinnen met een Kerstpakket.

Dit jaar werden de kerstpakketten door Stichting Indo Melati zelf samengesteld. Deze Stichting doet veel goede dingen. Zoals eerder vermeld hebben ze in december 2020 ruim 100 gezinnen uit Delfzijl en omstreken en Groningen verrast met een kerstpakket. Dit zijn gezinnen die op allerlei gebieden net buiten de boot vallen.

Iedereen verdient een kerstpakket, maar niet iedereen krijgt er één. Deze gezinnen maakt Stichting Indo Melati blij met lekkernij, drinken wat zij niet of nooit krijgen met de feestdagen. Ze willen hen een hart onder riem steken zodat ook deze gezinnen met ( kleine ) kinderen lekker kunnen smullen met de kerstdagen.

Vandaag brachten de vrijwilligers van de stichting weer zo’n 100 kerstpakketten rond. Mazzelmoaze maakte onderstaande reportage.

Voor meer informatie zie de site http://indomelati.eu

Klik HIER voor alle foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.