Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Gistermiddag is om half drie in een woning aan de Gartenstraße in Papenburg een afzuigkap in brand geraakt. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur zich verder door de woning uitbreidde. Er raakte niemand gewond. De schade wordt op 10.000 euro geschat.

Meppen

Tussen 7.15 en 14.10 uur is vandaag op een parkeerplaats aan de Am-Probst-Busch in Meppen een geparkeerde Citroën aangereden. De auto raakte beschadigd. De politie verzoekt getuigen van de aanrijding zich te melden.

Surwold

Bij een ongeval op de Wollbrouk in Surwold zijn vanmorgen om 11.50 uur vier personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen een 21 jarige bestuurster van een Audi op het kruispunt een Dacia over het hoofd zag. Bij de daaropvolgende aanrijding raakten zowel de bestuurster van de Audi en haar 22 jarige passagier, als de 56 jarige bestuurder van de Dacia en zijn 54 jarige passagiere gewond.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.