Auto vliegt uit de bocht en botst tegen lantaarnpaal op de Veendammerweg

Foto: Dennie Gaasendam

VEENDAM –  Een automobilist is vrijdagmiddag, oudejaarsdag, met zijn auto op de N963 Veendammerweg in Veendam tegen een lantaarnpaal gebotst.

Na het nemen van de bocht gleed de wagen weg waarna deze tegen de paal botste. De bestuurder kon zelf uit zijn voertuig komen, waarna hij door ambulancemedewerkers werd gecontroleerd. Na controle bleek de man niet gewond te zijn geraakt.

Zijn auto raakte fors beschadigd. Deze is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Overigens is dit niet de eerste keer dat hier een auto uit de bocht vliegt. De sporen van vorige aanrijdingen zijn nog zichtbaar. ´Bijna elke week is het hier wel raak, als je een knal hoort dan weet je dat het weer raak is´, aldus een bewoner van de tegenoverliggende Langeleegte. Over een lengte van zo’n 50 meter was dit de derde lichtmast in korte tijd die geraakt is.

Foto’s en info: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.