Twee mannen komen om het leven bij ongeval Erica (Update)

Foto: Johan de Boer (archieffoto)

ERICA – Bij een ongeval in Erica zijn twee mannen om het leven gekomen.

Rond drie uur vanmiddag zijn bij een ongeval op de Verlengde Vaart NZ in Erica twee mannen om het leven gekomen. De slachtoffers zaten in een brommobiel, die na een botsing tegen een boom op de kop in de sloot belandde.

De hulpdiensten, waaronder ambulances, brandweer Emmen en de traumahelikopter, rukten massaal uit. Met een kraan werd door de brandweer de auto opgehesen om bij een van de slachtoffers te komen. Desondanks mocht alle hulp niet meer baten.

Update

De slachtoffers betreffen een 56-jarige man en een 68-jarige man uit Nieuw-Amsterdam.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.