Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Gisteravond werd om elf uur op de Kirchring in Bunde een 42 jarige automobilist aangehouden. Hij bleek 0.92 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Hij kreeg een rijontzegging en er werd proces-verbaal opgemaakt. Omdat de man geen vaste woon- of verblijfplaats in Duitsland heeft moest hij eveneens een borgsom betalen.

Papenburg

Vrijdag is tussen 11.15 en 11.30 uur in een supermarkt aan de Friederikenstraße in Papenburg een portemonnee uit de handtas van een 90 jarige vrouw gestolen. De tas hing aan het stuur van een scootmobiel. Het slachtoffer ontdekte de diefstal toen zij aan de kassa haar inkopen wou betalen. In de portemonnee zaten behalve geld ook identiteitskaarten. De schade bedraagt 150 euro.

Bockhorst

Zaterdagnacht is tussen 01.00 en 01.15 uur een sigarettenautomaat aan de Dorfstraße in Bockhorst opengebroken. Uit de automaat werden rookwaren gestolen. De schade bedraagt 1.000 euro. Getuigen worden verzocht de politie van Papenburg te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.