Groningse bibliotheken organiseren Minecraft Challege

Foto: Biblionet

GRONINGEN – BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Tijdens de meivakantie kan je meedoen aan een nieuwe Minecraft Challenge. Tot en met 7 mei kan je bezig met de opdracht: ‘een lentepark in volle bloei’.

Kinderen en jongeren kunnen tijdens de vakantie weer meedoen aan een Minecraft-activiteit van de Groningse bibliotheken. Speel deze week Minecraft Creative op de server van BiebLab. Tot en met 7 mei kan je bezig met de opdracht: ‘een lentepark in volle bloei’.

Deelname
Hoe kan je meedoen? De Minecraft-server draait op Bedrock Edition. Dat betekent dat je de server alleen kan joinen op mobiele apparaten en met de Minecraft Win10-versie op je pc / laptop. Zorg dat Minecraft is geüpdate. Je kan helaas niet op de server komen met een Java Edition.
Servernaam: BiebLab Creative
Serveradres: 51.38.25.1
Poort: 2050
Wil je met andere overleggen en ideeën uitwisselen? Gebruik dan het Discord-kanaal van BiebLab: https://discord.gg/jf3nUChqRN.

Livestream met uitslag Minecraft Challenge
Op zaterdag 7 mei kan je om 20.00 uur kijken naar onze live-uitzending op Twitch (www.twitch.tv/bieblab). In de uitzending lopen we door alle parken en maken we bekend wie de winnaar is.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.