VV Westerwolde gaat morgen op bezoek bij SC Erica

Foto: Bé Eelsing

ERICA, VLAGTWEDDE – Na de midweekse thuiswedstrijd van afgelopen donderdagavond tegen koploper Musselkanaal, aanvaardt Westerwolde komende zondag de reis naar Erica. Op sportpark De Veenschappen is dan die middag de plaatselijke SC de tegenstander. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een nipte 1 – 0 overwinning voor Westerwolde, hetgeen een teken moge zijn dat het krachtsverschil tussen beide teams niet zo groot is.

De ploeg uit Erica staat op dit moment op de zevende plaats. Uit de 20 gespeelde wedstrijd heeft het team van trainer Herman Scherpen tot dusver 29 punten verzameld. Het doelsaldo van SC Erica is 30 – 27. Westerwolde staat nog steeds in de top-5 van de ranglijst met nu 31 punten uit 20 wedstrijden en een doelsaldo van 32 – 39. Bij winst zal Westerwolde de voorsprong op SC Erica verder uitbouwen; mochten de Ericanen met de overwinning aan de haal gaan, dan zullen ze Westerwolde op de ranglijst passeren.
De wedstrijd in Erica begint zondagmiddag om 14.00 uur en staat onder leiding van arbiter P. Lemmen.

Zondag 22 mei staat er weer een thuiswedstrijd voor Westerwolde op het programma. Op De Barlage in Vlagtwedde wordt dan Weerdinge ontvangen. Die wedstrijd begint eveneens om 14.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.