Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

In de avond/nacht van 21 mei 18.00 uur en 22 mei 08.00 uur is van een garage aan de In ’t Visk in Bunde een koperen regenpijp en een bocht gestolen. Getuigen worden verzocht de politie van Weener te bellen.

Haren

In de nacht van maandag op dinsdag is bij de kantine van een sportvereniging aan de Am Sportplatz ingebroken. Er werden alcoholische dranken, braadworsten en een gering bedrag aan contant geld gestolen. De schade bedraagt 400 euro.

De politie zoekt getuigen van een aanrijding die plaats vond tussen dinsdag 11.00 uur en vanmorgen 8.00 uur. Aan de Uferstraße in Haren werd toen een geparkeerde VW Golf aangereden. De veroorzaker is er vandoor gegaan.

Papenburg

Op 16 mei is tussen 10.00 en 11.30 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Deverweg in Papenburg een rode BMW aangereden. De veroorzaker is er vandoor gegaan zonder zich om de aangerichte schade ter waarde van 1.000 euro te bekommeren.

Meppen

De politie heeft op 15 mei bij de Johannesschule in Meppen een zwarte fiets (foto) van het merk Gazelle in beslag genomen. De eigenaar wordt verzocht contact op te nemen met het politiebureau van Meppen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.