Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gistermiddag werden brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand op de B402 bij Meppen. Een personenauto stond daar volledig in brand. De bestuurder kon zich op tijd in veiligheid brengen. Er wordt onderzoek naar de oorzaak van de brand gedaan.

Rhede

Gistermiddag vond rond vijf uur op de Bellingwolder Straße in Rhede een ernstig ongeval plaats. Hierbij waren drie voertuigen betrokken. Het ongeluk gebeurde toen een 38 jarige bestuurder van een vrachtwagen, met daarachter een aanhanger waarop een kraan stond, op de kruising met de Kolpingstraße frontaal achterop een wachtende VW Golf reed. Door de klap kwam de Golf op de linker rijbaan terecht en botste frontaal tegen een tegemoetkomende Mercedes Sprinter. De bestuurder van de Golf raakte zwaargewond. De 31 jarige bestuurder van de Sprinter liep lichtere verwondingen op. De veroorzaker van het ongeval bleef ongedeerd. De weg is tot gisteravond negen uur afgesloten geweest voor bergingswerkzaamheden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.