ZVV Borger 1 maakt zich op voor kampioenswedstrijd!

Foto: Jan Glazenburg

BORGER – Aanstaande vrijdag kan het eerste elftal van Zaalvoetbalvereniging Borger kampioen worden van de Hoofdklasse H. Daarvoor volstaat een overwinning tegen nummer drie Futsal Winsum 2. 

De manschappen van Harry Tiesing en Mark Lubbers kunnen terugkijken op een uitstekend seizoen en kunnen dat vrijdag bekronen met de titel. Het gehele seizoen bleek Usquert de belangrijkste uitdager, maar vrijdag 27 mei werd de beslissende tik uitgedeeld aan de concurrent. Thuis werden de Groningers met 5-2 verslagen, waardoor ZVV Borger met nog drie wedstrijden te gaan de beste papieren had voor de titel. Er volgde nog een 0-7 overwinning op CSVC, terwijl Usquert afgelopen vrijdag met 8-4 onderuit ging. Daardoor kan Borger komende vrijdag al de genadeklap uitdelen met nog twee wedstrijden te gaan. 

ZVV Borger, dat al zeker is van promotie naar de topklasse, wil vrijdag het seizoen dan ook nog extra glans geven met het kampioenschap. Het mooiste is, is als dat gebeurt voor een bomvolle sporthal De Koel. ZVV Borger hoopt dan ook op massale steun van de Borgerder-supporters en verwelkomt u vrijdag graag om 20:00 uur in sporthal De Koel voor de kampioenswedstrijd tegen Winsum. 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.