Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Donderdagmiddag is op een parkeerplaats aan de Am Stadtpark tussen 14.30 en 16.00 uur een grijze Skoda aangereden. Hierbij ontstond voor 2.000 euro schade. De veroorzaker is doorgereden.

Op de Bolwinsweg vond donderdag om 10.30 uur een aanrijding plaats. Een grijze Opel Corsa werd geschampt toen de bestuurster er van vaart minderde om linksaf de Hans-Nolte-Straße in te rijden. De veroorzaker is doorgereden. De schade wordt op 300 euro geschat.

Meppen

Vanmorgen zag een 47 jarige bestuurster van een VW Golf om half tien een VW Passat over het hoofd toen zij op de A31 bij Meppen een vrachtwagen had ingehaald. (De Passat reed op de rechter rijbaan.) Na de aanrijding werd de Golf tegen de vangrail aan de rechter kant van de weg en vervolgens tegen de middengeleider gelanceerd. Zowel de bestuurster van de VW Golf als de 54 jarige bestuurder van de VW Passat kwam met de schrik vrij. De schade wordt op 10.000 euro geschat.

Haren

Gisteren is tussen 15.44 en 19.20 uur vanaf het station aan de Gerhard-Book-Straße een scooter van het merk Peugeot gestolen. De schade bedraagt 500 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.