Veel belangstelling voor Eerste EP De Treffer Beachsoccer scholentoernooi in Blijham

Foto: Catharina Glazenburg

BLIJHAM – Volgende week vrijdag, 1 juli vindt, bij ASVB in Blijham het eerste EP De Treffer Beachsoccer scholentoernooi plaats. Hieraan doen 29 teams mee uit Oldambt en Westerwolde.

Op de velden van ASVB Blijham wordt vrijdag 1 juli de 1e editie van het EP de Treffer Beachsoccer scholentoernooi georganiseerd. Hieraan doen de volgende scholen mee:
OBS De Waterlelie
IKC St. Vitus
CBS De Loopplank
OBS De Wiekslag
OBS Beukenlaan
CBS De Wegwijzer
OBS De Vlonder
CBS Maranatha
OBS Heiligerlee

Er was veel belangstelling om mee te doen; er zijn zelfs teams op een wachtlijst geplaatst! Een team bestaat uit vijf spelers; 4 veldspelers en 1 keeper. Ze mogen onbeperkt wisselen. De wedstrijden beginnen om 09.00 uur. Ze vinden plaats op het achterste veld bij ASVB. Daar zal een lading zand worden gestort, zodat er beachvelden komen met een laag van 15 cm zand. ASVB heeft deze dag vele vrijwilligers beschikbaar en ook het Beweegteam Westerwolde is aanwezig zijn om deze dag succesvol te maken.

Finales
13.15 veld 1 halve finale 1 Winnaar poule A – Winnaar poule C
13.15 veld 2 halve finale 2 Winnaar poule B – Winnaar poule D
Verliezers hebben een gedeelde 3de plaats behaald

13.30 veld 1 finale scholentoernooi 2022 tussen de winnaar halve finale 1en de winnaar halve finale 2:
Om 13.45 uur is de prijsuitreiking.

Ook is er een aantal nevenactiviteiten waaraan de kinderen tussen de wedstrijden mee kunnen doen. Dit zijn: een stormbaan, springkussen shooter, kickboksen, apenkooi en boogschieten. Er zijn ook vrije activiteiten: basketballen in de pannakooi, een tafeltennistafel, een smoothie bike waar je je eigen smoothie in elkaar mag fietsen en een knutselactiviteit in de kantine.

Met veel plezier, sportiviteit en respect hopen ze er een gave dag van te maken!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.